Wat wil hoofdpijn je vertellen?

Wat wil hoofdpijn je vertellen?

Hoofdpijn komt voort uit een nerveuze maalstroom van gedachten. Linksaf of rechtsaf? Wel doen of niet doen? Twijfel, twijfel… Vertrouw je jezelf onvoldoende? Heb je onvoldoende vertrouwen in je talenten en capaciteiten? Heb je een angstige, onzekere beleving van jezelf? Hoofdpijn is hier een rechtstreeks gevolg van.

Hoofdpijn

Bij hoofdpijn wordt er vaak een voortdurende, uitputtende innerlijke strijd gevoerd. Een hard en oordelend vermogen naar jezelf toe. Jij bent je eigen grootste criticus. Grote kans ook dat je de macht over jezelf en je eigen leven bij anderen neerlegt. Waarom vertrouwen op hun oordeel, maar niet dat van jezelf? Wees hier alert op. Je legt te veel buiten jezelf neer. Je kent anderen te veel macht toe.

[tweetquote]"Hoofdpijn komt voort uit een nerveuze maalstroom van gedachten. Linksaf of rechtsaf? Wel doen of niet doen? Heb je een angstige, onzekere beleving van jezelf? Hoofdpijn is hier een rechtstreeks gevolg van."[/tweetquote]

 

Waarover pieker jij allemaal? Waarover maak jij je zorgen? Voor wie voel jij je allemaal verantwoordelijk? STOP! Dat is wat hoofdpijn je wil vertellen. Het is tijd om voor jezelf te kiezen. Begin met het loslaten van je angsten en het loslaten van de onzekerheid over wat anderen misschien over je zullen zeggen en denken. Stap uit die maalstroom van gedachten. Laat de druk los die je over jezelf afroept. Vertrouw op jezelf.

Het wordt tijd dat je ontspannen je leven gaat leiden. Nogmaals, in het volste vertrouwen in jezelf. Laat spanningen en nerveuze gedachten los. Toon kracht. Laat jezelf zien. Maar doe het op een liefdevolle manier naar jezelf toe. Zonder druk. Zonder het heilige moeten, zonder oordeel naar jezelf toe. Voor jezelf. Omdat je het waard bent. Hoofdpijn zal dan net zo snel verdwijnen als het opgekomen is.

Heb je hulp nodig of zoek je verdieping van de oorsprong van een kwaal of ziekte, neem dan contact op voor een consult via info@franklinleers.nl

Zie ook migraine.

 

[socialbuttons]
Reactie plaatsen