Wat wil Migraine je vertellen?

Wat wil Migraine je vertellen?

Migraine geeft aan dat je onvoldoende besef hebt van je eigen-waarde. Je oordeelt hard en streng over jezelf. Je bent hard en streng naar jezelf toe. Je bekijkt jezelf door de ogen van anderen. Ten minste… hoe je denkt dat ze naar jou kijken. Ook al lijk je vrij en kom je spontaan over, het is een maskerade. Een camouflage. Je doet jezelf tekort en laat je oren hangen naar het oordeel van anderen.

Migraine

Migraine vraagt je om te leven naar wie jij werkelijk bent. Laat je oren niet hangen naar de mensen om je heen. Naar verwachtingen die jij van jezelf moet waarmaken voor anderen. Een stilzwijgende druk en projectie wellicht. Jij mag zijn wie je bent. Je hoeft geen maskerade op te voeren. Je spontaniteit wordt onderdrukt omdat je aan al die opgelegde verwachtingen en eisen wilt voldoen. Maar onthoud dat wat je ervaart via anderen, slechts aangeeft dat dit is wat je bij jezelf ziet. Hoe jij jezelf ervaart. Jij bent een magneet en je leven vormt je naar het beeld dat jij van jezelf en het leven hebt. Dat is de belangrijke boodschap van migraine.

[tweetquote]"Migraine vraagt je om te leven naar wie jij werkelijk bent. Laat je oren niet hangen naar de mensen om je heen. Naar verwachtingen die jij van jezelf moet waarmaken voor anderen."[/tweetquote]

 

Vaak bevind je je in een maalstroom van gedachten. Piekeren en een angstig beleven van jezelf. Herhaal en herkauw je voortdurend alle mogelijke scenario’s in je leven? Probeer je daarvan los te maken. Het is tijd. Ga je eigen spontane natuur leven. Maak je los van de ‘stilzwijgende dominantie’ van het gezag buiten jezelf. Maak je los van de druk die jij jezelf oplegt. Doe de knellende banden buiten jezelf af. Wees lief voor jezelf! Vertrouw jezelf en bouw je leven autonoom en soeverein op. Erken alleen jezelf als hoogste autoriteit. Dat is waar de oplossing van migraine ligt.

Heb je hulp nodig of zoek je verdieping van de oorsprong van een kwaal of ziekte, neem dan contact op voor een consult via info@franklinleers.nl

Zie ook hoofdpijn.

 

[socialbuttons]
Reactie plaatsen