Wat wil kaalheid je vertellen?

Wat wil kaalheid je vertellen?

Kaalheid is niets om je ongerust over te maken. Ook niet voor een vrouw. Het geeft aan dat je eigen ‘Ik’ erom vraagt om door te komen. Je eigen Ik laat zichzelf zien. Je eigen essentie komt naar buiten en deze laat zich door niets of niemand tegenhouden. Daarentegen zit er wel degelijk een boodschap in kaalheid. Kaalheid wijst op het verstand, het voortdurende denken, dat de boventoon voert in je leven. De symboliek van het verliezen van het haar, kun je vinden in het loslaten van dit overmatige denken. Het is het ‘vrijmaken van’.

Kaalheid

Kaalheid wil je aangeven dat je moet LEVEN. Los van verplichtingen en structuren. Gewoon jezelf zijn. Gewoon jezelf leven. Je essentie leven. Toch zetten we ons vaak vast in structuren en patronen. In het Heilige Moeten. Als gevolg daarvan probeer je met je verstand alles onder controle te houden. En onderdruk je datgene wat je niet onder controle kunt houden. Kaalheid laat zien dat je dit los moet laten. Het loslaten van een leven in uitsluitend ratio.

[tweetquote]"Kaalheid wil je aangeven dat je moet LEVEN. Los van verplichtingen en structuren. Gewoon jezelf zijn. Toch zetten we ons vaak vast in structuren en patronen. In het Heilige Moeten." [/tweetquote]

 

Het is een fabel dat kaalheid uitsluitend wordt veroorzaakt door aftakeling en ouderdom. Kaalheid heeft veel meer van doen met het ongehinderd laten doorstromen van energie in jezelf. Met de scheppende, creatieve energieën in jou. Haal de druk van je hoofd af. Ben je kaal en vind je dit lelijk? Dan zit daar nog een extra geschenk voor je in: dat van eigenliefde en zelfacceptatie. Ga kaalheid zien voor wat het werkelijk is.

Zie ook haaruitval.

Heb je hulp nodig of zoek je verdieping van de oorsprong van een kwaal of ziekte, neem dan contact op voor een consult via info@franklinleers.nl

[socialbuttons]

Reactie plaatsen