Wat willen galstenen je vertellen?

Wat willen galstenen je vertellen?

Galstenen zijn het gevolg van het niet uiten van je gevoelens en je gevoelsleven. Je leeft niet wat er in je zit. Je leeft niet naar je talenten en capaciteiten. Waarschijnlijk is dit ook nooit gestimuleerd of werd je hier zelfs in ontmoedigd. Ontmoedigd in het laten zijn en zien van jezelf. Vooral bij vrouwen speelt dit vanuit histories perspectief.

Galstenen

Galstenen hebben een duidelijke boodschap. Galstenen wijzen je op het onderdrukken van jezelf. Op het moedwillig schikken naar anderen ‘omdat dit zo hoort’. Het leidt tot een minderwaardig gevoel van eigen kunnen en capaciteiten. ‘Je wil wel, maar je kan niet’. Dat is wat je jezelf voorhoud. De verharding, de galstenen in jou, vertegenwoordigen de onderdrukte talenten en mogelijkheden die er in jou leven. Die niet kunnen zijn en stromen. Het onderdrukken van het eigen gevoel. De schil rondom galstenen is opgebouwd uit kwaadheid, onmacht en frustratie.

Durf jij jezelf niet te vertrouwen en verstop jij je daarom? Zwijg je daarom en doe je dan maar niets? Probeer je in te leven in het besef dat dit uiteindelijk wel bij jou zelf vandaan komt. Alles wat je de ander verwijt, alles wat de ander jou aandoet naar je gevoel, alles wat de ander jou verhinderd te zijn, gebeurd omdat jij jezelf verhinderd te zijn wie je bent.

[tweetquote]"Galstenen wijzen je op het onderdrukken van jezelf. Alles wat je denkt dat de ander jou aandoet, alles wat de ander jou verhinderd te zijn, gebeurd omdat jij jezelf verhinderd te zijn wie je bent..."[/tweetquote]

 

Galstenen wijzen je erop dat je je eigen gevoelsleven moet tonen EN leven. Het leven van je eigen innerlijke talenten en capaciteiten. Laat jezelf zien. Wees zacht en lief voor jezelf. Zacht, zacht, zacht. Laat de verharding naar jezelf en het leven toe los. Durf je natuur te leven. Laat emoties op een natuurlijke manier stromen en kom tot bloei!

Zie ook ‘Wat willen problemen met je galblaas je vertellen?’.

Heb je hulp nodig of zoek je verdieping van de oorsprong van een kwaal of ziekte, neem dan contact op voor een consult via info@franklinleers.nl

 

[socialbuttons]
Reactie plaatsen