Wat willen problemen met je galblaas je vertellen?

Wat willen problemen met je galblaas je vertellen?

Galblaas... het afvoerkanaal van gifstoffen. De oorsprong van problemen met de galblaas kun je vinden op hetzelfde vlak als de die van de fysieke werking van dit orgaan. Die ligt namelijk in het afvoeren van ‘giftige ervaringen’: boosheid, negativiteit, pijn en verdriet.

Galblaas

Machteloos en gefrustreerd vecht je je een weg door je bestaan. Je uit je gevoelens niet, je laat je emoties niet ‘doorstromen’, maar kropt ze op en stop ze weg. Je laat niet zien wie je werkelijk bent. Bang dat anderen je veroordelen om wie je bent… Je wilt wel uitbreken, maar bent bang voor wat anderen misschien zullen zeggen of doen. Je verhard van binnen. Je onmacht en frustratie zet zich in jezelf vast. Ongeacht hoe een ander je kwetst en raakt, je uit je niet, maar slaat het allemaal op. Ook galstenen kunnen een gevolg zijn van dit euvel. Galstenen hebben een duidelijk raakvlak met de oorsprong van problemen met de galblaas.

[tweetquote]"De oorsprong van problemen met de galblaas kun je vinden op hetzelfde vlak als de die van de fysieke werking van dit orgaan. Het afvoeren van ‘giftige ervaringen’: boosheid, negativiteit, pijn en verdriet."[/tweetquote]

 

Warmte en liefde ontbreken naar jouw gevoel in je leven. En ondanks de hunkering die je daarnaar voelt, krijg je deze niet uit je omgeving. Maar let op, ook niet van jezelf! Problemen met de galblaas wijzen erop dat je de liefde en zachtheid voor jezelf en naar jezelf toe, in eerste instantie uit jezelf moet halen in plaats van deze (nodeloos) in de buitenwereld te zoeken. Je moet jezelf weer gaan zien voor wat je werkelijk bent, vol met talenten, kwaliteiten en gaven. Kom terug bij jezelf in plaats van ‘daar’ te leven. Pas als je jezelf in een ander daglicht gaat zien, kunnen anderen dat ook doen.

Pas als je jezelf in een ander daglicht gaat zien, kunnen anderen dat ook doen. tweetquote

Als de galblaas goed werkt, voel je je energiek, ‘schoon’ en actief. Kom terug bij jezelf, stevig geworteld in je eigen bestaan en vol zelfvertrouwen. Laat zien wie je bent, zodat een ander dit ook kan gaan zien. Voer het ‘gif’ uit het verleden af, laat de hardheid los en vervang deze door een warme en liefdevol bestaan.

Zie ook ‘Wat willen galstenen je vertellen’.

Heb je hulp nodig of zoek je verdieping van de oorsprong van een kwaal of ziekte, neem dan contact op voor een consult via info@franklinleers.nl

 

[socialbuttons]
Reactie plaatsen