Gratis Ebook 'Geheimen van Ziekte en Genezing' Ontdek hier wat je absoluut moet weten over het GENEZEN van de oorsprong van ZIEKTE. Praktisch en DIRECT toepasbaar. GRATIS downloaden.
Direct toegang

Page content

Wat willen nierstenen je vertellen?

Wat willen nierstenen je vertellen?

Nierstenen wijzen je erop dat je je gevoelsleven onderdrukt. Kun je je kindertijd nog herinneren? Het spontaan leven en uiten van je gevoelens en creativiteit? Dat is waar nierstenen je op willen wijzen. Het onderdrukken van jezelf. Je laat je te veel leven naar de wetten, structuren en het gezag buiten jezelf. Er wordt gevraagd om het spontaan uiten van je gevoelens!

Nierstenen

Je leeft jezelf niet echt. Naar buiten toe ga je linksaf, naar binnen toe ga je rechtsaf. Je kropt alles in jezelf op. Je uit je gevoelens niet en dit slaat naar binnen toe. Het ‘verhard’ binnenin jou. Oftewel, de nierstenen. Je probeert de controle en structuur te vinden buiten jezelf. Je klampt je vast aan iets of iemand anders. Een partner, een baan, noem maar op.

Nierstenen willen je vertellen dat de verharde emoties in jou losgelaten moeten worden. Zodra jij je eigen natuur gaat leven, je eigen gevoelens leeft en uit, zodra jij het vertrouwen in jezelf als een autonoom en soeverein persoon hervindt, dan ‘verzacht’ je van binnen. Je ‘stroomt’ van binnen. Ontspan, zet het masker dat je naar buiten toe laat zien af en wees zacht en liefdevol naar jezelf toe. Dat is de boodschap die nierstenen je brengt. Durf jezelf te zijn. Maak je niet druk om een ander. laat los wat de buitenwereld van je denkt. Het is niet belangrijk. Leef je eigen natuur.

“Nierstenen willen je vertellen dat de verharde emoties in jou losgelaten moeten worden. Zodra jij je eigen natuur gaat leven, je eigen gevoelens leeft en uit, dan ‘verzacht’ je van binnen. Je ‘stroomt’ van binnen.”

 

Zie ook ‘Wat willen problemen met je nieren je vertellen?’.

Heb je hulp nodig of zoek je verdieping van de oorsprong van een kwaal of ziekte, neem dan contact op voor een consult via info@franklinleers.nl

 

 

    Comment Section

    0 reacties op “Wat willen nierstenen je vertellen?

    Plaats een reactie


    *


    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.