Wat wil griep je vertellen?

Wat wil griep je vertellen?

Griep slaat toe als je een ‘pauze’ moet nemen uit de rat race van het dagelijkse leven. Als je deze pauze zelf niet neemt, als je niet op tijd op de rem trapt, dan doet griep dat voor je. Griep heeft als doel je weer terug bij jezelf te brengen. Voel je je vaak slachtoffer van je eigen leven? Van het systeem buiten je? Van de maatschappij? Griep is dan een geoorloofde methode om je terug te trekken in jezelf. Om terug te komen bij jezelf.

Griep

Het geschenk van griep zit erin dat ‘ernstigere ziekte(n)’ geen kans krijgen om hun intrede te doen. Dat laat je wel anders naar griep kijken… Doordat je eigen interne systeem op de rem trapt, word je verplicht bij jezelf terug te komen en kun je met een opgeladen accu weer vooruit. Griep negeren en gewoon doorgaan alsof er niets aan de hand is, is dan ook geen goed idee!

Griep wijst je er ook op dat je te veel naar angsten en onzekerheden in de buitenwereld leeft. Heb je een onmachtig gevoel naar jezelf toe? Heb je last van angst om te falen? Vaak voel je veel verantwoordelijkheid naar de buitenwereld toe, maar tegelijkertijd onmachtig om die te dragen. Je vertrouwt niet op je eigen basis en dit tast je immuunsysteem aan. Je probeert iedereen tevreden te houden, leeft mechanisch en onderdrukt je eigen spontaniteit. Daarmee onderdruk je ook het natuurlijk laten stromen van je gevoelens en talenten.

Maak je los uit beknellende banden, of die nu uit relaties bestaan, werk of andere beknellende structuren. Griep verlangt van je dat je in eerste instantie leeft voor jezelf! Dat je je eigen stem en roeping volgt. Voel je eigen kracht. Volg je eigen natuur. Durf te vertrouwen op je eigen immuniteit. Griep slaat alleen toe als je jezelf negeert.
Griep verlangt van je dat je in eerste instantie leeft voor jezelf! Dat je je eigen stem en roeping volgt. Voel je eigen kracht. Volg je eigen natuur.

Zie ook koorts en keelpijn.

 

Investeer in jezelf: Klik hier om de boekenserie te bestellen die twijfels, angsten en onzekerheden wegneemt en vertrouwen teruggeeft. Laat je leiden langs de valkuilen van ziekte en genezing en de specifieke uitdagingen die leven in deze tijd met zich meebrengt!

Leer wat je absoluut moet weten over de oorsprong van ziekte. En hoe je deze kunt genezen! Klik hier en genees de oorsprong van ziekte met De Masterclass Geheimen van Genezing! De Masterclass Geheimen van Genezing – Omdat niemand alleen in zijn ziekte zou moeten staan!
Reactie plaatsen