Wat wil keelpijn je vertellen?

Wat wil keelpijn je vertellen?

Keelpijn kan het gevolg zijn van niet zeggen wat je ‘dwars’ zit. Pot je gevoelens en emoties te veel op? Van dingen die je wilt zeggen, maar niet uitspreekt? Misschien wil je je wel afzetten tegen het gezag buiten jezelf, maar voel je je er niet toe in staat. Dit ben je wel! Alleen moet je het vertrouwen in jezelf vinden dit ook daadwerkelijk te doen.

Keelpijn

Keelpijn verteld je dat je je afhankelijk voelt van anderen. Van wat anderen zeggen en denken. Dat je te veel leeft naar wat anderen willen en denken. Je uit jezelf onvoldoende. Je laat onvoldoende weten wat jij wilt. Manifesteer jezelf! Druk jezelf uit. Onderhandel niet met anderen over wat je zou willen doen en zeggen. Uit je gevoelens en zet ze niet ‘vast’. Dat leidt tot keelpijn. Wanneer jij overtuigd bent van je eigen waarden, van je eigen kunnen, wanneer jij jezelf voldoende vertrouwen in jezelf hebt om jezelf te mogen zijn, dan vind er een soepele doorstroming van energieën plaats en blokkeert je keel niet.
Keelpijn kan het gevolg zijn van niet zeggen wat je ‘dwars’ zit. Pot je gevoelens en emoties te veel op? Van dingen die je wilt zeggen, maar niet uitspreekt?

Stop met vechten tegen al die anderen. Laat hen zijn zoals je jezelf laat zijn. Verleg je focus van ‘hen naar jou’. Loop je eigen pad, vol overtuiging en overgave, en keelpijn zal net zo snel verdwijnen als het is opgekomen.

Zie ook koorts en griep.

 

Investeer in jezelf: Klik hier om de boekenserie te bestellen die twijfels, angsten en onzekerheden wegneemt en vertrouwen teruggeeft. Laat je leiden langs de valkuilen van ziekte en genezing en de specifieke uitdagingen die leven in deze tijd met zich meebrengt!

Leer wat je absoluut moet weten over de oorsprong van ziekte. En hoe je deze kunt genezen! Klik hier en genees de oorsprong van ziekte met De Masterclass Geheimen van Genezing! De Masterclass Geheimen van Genezing – Omdat niemand alleen in zijn ziekte zou moeten staan!

Reactie plaatsen