Wat wil koorts je vertellen?

Wat wil koorts je vertellen?

Koorts… je leeft te veel ‘elders’. Eigenlijk ben je overal, behalve in jezelf. Je zoekt ‘koortsachtig ’ in gedachten naar alles en iedereen, je bent overal, behalve waar je moet zijn: in het hier en nu. Nerveus ‘ren’ je in gedachten heen en weer, van je werk naar je relatie, van je familie naar een verre vriend. Kom tot rust.

Koorts

Koorts brengt je terug bij jezelf. Durf hier te zijn. Vlucht niet weg uit jezelf. Van jezelf. Koorts voert oude energieën af, de temperatuur, de hitte in jezelf, transformeert oude patronen en gedachten. Kom tot rust en stap uit het oude koortsachtige denken. Leef stevig vanuit je eigen basis en kern. Laat je niet opjagen door anderen en door alles wat je van jezelf moet in je eigen leven. Nogmaals, kom tot rust in jezelf.
Koorts… je leeft te veel ‘elders’. Eigenlijk ben je overal, behalve in jezelf. Je zoekt ‘koortsachtig ’ in gedachten met alles en iedereen, je bent overal, behalve waar je moet zijn: in het hier en nu.

Koorts is een krachtig signaal van jezelf en vraagt om ingrijpen. Koorts negeren en gewoon doorgaan alsof er niets aan de hand is, is dan ook geen goed idee!

Zie ook keelpijn en griep.

 

Investeer in jezelf: Klik hier om de boekenserie te bestellen die twijfels, angsten en onzekerheden wegneemt en vertrouwen teruggeeft. Laat je leiden langs de valkuilen van ziekte en genezing en de specifieke uitdagingen die leven in deze tijd met zich meebrengt!

Leer wat je absoluut moet weten over de oorsprong van ziekte. En hoe je deze kunt genezen! Klik hier en genees de oorsprong van ziekte met De Masterclass Geheimen van Genezing! De Masterclass Geheimen van Genezing – Omdat niemand alleen in zijn ziekte zou moeten staan!
Reactie plaatsen