Wat wil verstopping of constipatie je vertellen?

Wat wil verstopping of constipatie je vertellen?

Verstopping of constipatie vindt haar oorsprong in ‘een krampachtig vasthouden aan’. Met verstopping zet je eigenlijk jezelf vast. Al je gevoelens, al de informatie om je heen, je kan het soms niet meer aan. Met als gevolg een ‘angstig vasthouden aan’. Ee vasthouden aan situaties en gebeurtenissen in je leven, waardoor je niet in staat bent het oude wat je niet meer dient los te laten.

Verstopping of constipatie

Concreet: de oorsprong van verstopping of constipatie kun je vinden in het onvoldoende vertrouwen van jezelf. Van je diepste kern. Met als gevolg dat je je te veel op de buitenwereld fixeert. Op materie en bezittingen. Dat is niet nodig. Echt! Daarmee ontken je je eigen rijke binnenwereld. Daar waar je werkelijke rijkdom en vreugde ligt.

Ben je vaak op je hoede? Nerveus en angstig? Vertrouw je onvoldoende op jezelf? Wees er alert op dat jouw ‘voeding’ bestaat uit de informatie uit de buitenwereld in plaats van informatie uit jezelf. Stop ook met het angstvallig vasthouden aan mensen, gebeurtenissen en situaties. Aan het oude. Daarmee voorkom je transformatie en een natuurlijke doorstromen van energieën in jezelf. Verstopping of constipatie laat zien dat je jezelf letterlijk vastzet en ‘verstopt’ voor jezelf.

[tweetquote]"Verstopping of constipatie vindt haar oorsprong in ‘een krampachtig vasthouden aan’. Het laat zien dat je jezelf letterlijk vastzet en je ‘verstopt’ voor jezelf."   [/tweetquote]

 

Durf oude emoties en gevoelens los te laten. Stop met het vasthouden aan het oude. Laat de bagage uit het verleden, die je met je meezeult, los. Stilstand is niet goed. Kom tot erkenning van je Zelf en een vertrouwen in je eigen, diepste kern. Daardoor kan in jou een natuurlijke doorstroming plaatsvinden, waardoor verstopping of constipatie kan oplossen. Ervaar ‘lichtheid’ in je leven en bestaan. Omarm het nieuwe en komt tot transformatie.

Zie ook diarree, de ziekte van Crohn en darmkanker.

Heb je hulp nodig of zoek je verdieping van de oorsprong van een kwaal of ziekte, neem dan contact op voor een consult via info@franklinleers.nl

 

[socialbuttons]
Reactie plaatsen